Acum 3 ani, exact pe vremea asta, primeam un user name și-o parolă. Nu aveam habar cu ce se mănâncă viața de om cu blog, nu aveam habar ce avea să-mi aducă blog-ul și cât de mult mă va schimba. Nu știam cu ce să încep, ce v-ar interesa sau ce mi-aș dori eu să vă arăt. Aveam totul, dar în același timp, nu aveam nimic.

Mulți m-au întrebat cum am reușit să-mi fac blog. Ei bine, a fost un cadou. Probabil este cadoul care mi-a făcut un mic, mic loc în veșnicie. Când am scris primul articol încercam să îmi dau seama cu ce-aș putea umple pixelii ăștia, încercam să scriu cât de bine, cât mai din suflet și să nu forțez nimic. Am început cu o prezentare și apoi cu o recenzie. Țin minte și acum că un prieten tare bun mi-a spus să nu-mi umplu blog-ul cu recenzii, mi-a spus că am mai mult de oferit. Eram pierdută și aveam nevoie de o oarecare confirmare că ceea ce fac e bine. V-am mai menționat în articolele trecute despre acei babysteps, pe care orice om trebuie să-i facă la un moment din viață.

Am luat-o și eu încet, cu pași mici, deși postam cam câte 3-4 articole pe zi. Este foarte posibil să vă fi povestit și în celelalte 2 articole aniversare că cineva mi-a spus că o iau ușor. De ce? Urma să rămân fără idei în mai puțin de 6 luni. Până și eu, la momentul respectiv, credeam că nu voi reușit să țin pe picioare acest site mai mult de 6 luni și că, în scurt timp, mă voi plictisit, voi rămâne fără inspirație, fără idei, fără orice dorință de a posta aici. Ei bine, dragi cititori, uitați cum au trecut 3 ani și vă spun din tot sufletul că nu aș renunța pentru nimic în lume la acest blog.

Vreau să vă mulțumesc și vouă pentru că, timp de trei ani, mi-ați fost alături și ați plâns și râs cu mine, v-ați bucurat de cuvintele pe care eu vi le-am oferit și, sper eu, să îmi fiți alături în continuare!

Sper ca anul acesta, blog-ul să aibă mai mult succes, să treacă prin schimbarea de care are nevoie și pe care i-am promis-o de atâta timp și îi promit că nu-l mai las fără articole! Anul acesta l-am neglijat, dar am avut motive bune și știu că nu s-a supărat!

Acum a venit timpul să vă spun și vouă la mulți ani! Vă doresc un an bun, plin de realizări, sănătate, bucurii și succes! Sper ca și anul acesta să fiți alături de mine și să ajungem împreună cât mai sus! La mulți ani!

Cu drag,

Ioana Ursache


Photo by Annie Spratt on Unsplash

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.