E scris de dinainte să vă cunoaşteţi că o vei lăsa să plece. Era de înţeles că nu puteai să o ţii aproape prea mult, era de înţeles că te vei plictisi de misterele pe care nu le vei afla niciodată şi că vei fugi de tine ca să o găseşti pe ea. Ai uitat câţi fiori te cuprindeau când îi auzeai numele şi câte amintiri îţi doreai să construiţi împreună. Ai uitat să o vezi cu sufletul şi ai uitat de cine era ea cu adevărat.

Acum ştii prea bine câte ai avut şi câte mai ai. 12231331_1468657286500347_628501470_n

Când o vei revedea, pământul ţi se va cutremura sub picioare, iar privirea se va fixa asupra chipului ei. Vei revedea zâmbetul larg şi strălucitor de care te-ai îndrăgostit cândva. Nu va mai fi nici urmă de lacrimi şi tristeţe pe faţa sa, iar toată suflarea se va îndrăgosti de veselia ei, iar atunci te vei îndrăgosti şi tu de ea. Din nou şi din nou până când viaţa din tine se va scurge prin lacrimi. Abia atunci va pleca ea. Va pleca fără să ştie de unde pleacă, fără să ştie că are unde să se întoarcă. Pur şi simplu va pleca, pur şi simplu va fi fericită, pur şi simplu va redeveni persoana care ţi-a furat inima la prima vedere.

Când o vei revedea te vor cuprinde sute de fiori, iar sufletul ţi se va rupe de dor. Când o vei revedea, vei vedea că a fost şi că putea fi a ta necondiţionat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.