Care-i, de fapt, treaba miracolelor de Crăciun? Mai mult ca sigur toată lumea aşteaptă un miracol de Crăciun. Toţi aşteaptă să le apară sub brad persoana iubită, rudele plecate în străinătate, vreo maşimă fabricată-n 2017 (da, am scris bine), vreun seif sau direct o bancă sau orice firmă de bijuterii sau mai ştiu eu ce. Da, astea-s miracole după care mare parte din oameni tânjesc fără a se uita prea mult în stânga şi-n dreapta. Acesta-i cel mai bun moment de a arunca o privire în curtea vecinilor sau, mai bine spus, pe drumul vecinilor. Acum avem ocazia să vedem ce mai face şi bietul om care-ţi dă ,,bună ziua” zi de zi, dar pe care nu-l auzi tot timpul.

Ştii ce miracol aşteaptă el? Să-i dea Dumnezeu sănătate să poată pune familiei o pâine pe masă. Da, doar mâine. Pe poimâine va avea grija mâine. Aşa că anul acesta, haideţi să facem o excepţie de la regulă şi să aşteptăm şi să fugim după miracolele mici:după un zâmbet de la oamenii dragi, după un gram de fericire de la cei pe care nu-i vezi zâmbind prea des şi de un moment cu familia. Astea-s adevăratele miracole de Crăciun. Chiar dacă nu avem zăpadă, tot frumos poate fi Crăciunul!

Sărbători fericite, dragii mei! Naşterea Minunată a Lui Hristos să vă aducă numai fericire, sănătate sufletească şi trupească şi cât mai mult bine!

Sărbători fericite!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.