Dragile mele prietene, cum atrage o fată un băiat? Și da, mă refer strict la fete, pentru că, băieți, voi deja știți asta. Nu am fost sigură dacă are rost să scriu un astfel de articol, dar ideea nu voia să-mi plece din minte și am zis să îi dau șansa. Ei bine, cu ceva timp în urmă am văzut ce și cum atrage un băiat. Experiențele altora sunt foarte folositoare atunci când ai norocul de a poseda răbdarea și dragul de a observa oameni, situații, gesturi și priviri.

În primul și-n primul rând vreau să amintesc naturalețea. Acum, probabil, o parte din voi ar sări pe mine pentru că, mda, cum să nu placă cuiva o față frumos machiată, cu superbe buze roșii, gene lungi, dese și un contur a ochilor de cea mai mare frumusețe , pomeților și a mai știu eu ce. Da, aceste lucruri sunt făcute pentru a înfrumuseța și uneori falsitatea unui ten frumos păcălește multă lume așa că, pentru a evita eventualele neplăceri după așa-zisa cucerire, naturalețea trupească este un bun început. La urma urmei, dacă e să te placă cineva, de ce nu ar face-o pentru ceea ce ești cu adevărat? Lăsând naturalețea fizică, să ne îndreptăm spre gesturi, spre caracter și spre tot ce definește comportament și vorbe. Un comportament natural, dezinvolt cu o eleganță proprie în gesturi vă poate face foarte ușor de observat și, în același timp, foarte ușor de admirat. Nu încercați să ieșiți în evidență printr-un comportament apucat, repezit și agresiv și nici nu vă dați în spectacol cu anumite gesturi nedemne de o fată. Nu veți face decât să speriați lumea.

Mai sus am pomenit ceva de vorbe. Credeți-mă pe cuvânt, vă rog, nimănui nu îi pică bine să vadă o fată înjurând ca la ușa cortului sau folosind un limbaj care să alunge orice om dimprejurul său.

Să trecem la alt capitol. Multe dintre noi au impresia greșită (nu spun că nu există și excepții) să credem că un băiat este atras foarte mult de formele pe care o fată le posedă. Adevărul este că prima intrare ți-o faci cu trupul, este firesc, iremediabil și incontestabil, dar știți vorba aia: a deschis gura și toată lumea s-a făcut nevăzută. Unii băieți or fi atrași de goliciunea voastră, dar prințul pe care și-l dorește fiecare nu va fi niciodată atras și de goliciunea interioară. Și credeți-mă, oamenii de caracter care nu poartă capul pe umeri degeaba, nu vor fi atrași niciodată de o fată pe jumătate dezbrăcată. Haina nu-l face pe om, dar haina trădează, în ceea ce privește cantitatea textilă pe care o folosim, ceea ce se află dincolo de podoaba capilară cu care am fost înzestrate. Așadar, nu exagerați când scoateți hainele de pe voi, veți provoca mai mult dezgust decât atracție.

Am adus vorba de ceea ce se află în capul nostru – ei bine, să știți că o fată deșteaptă nu va fi niciodată ceva de trecut cu vederea. Orice fată care citește se va putea remarca frumos față de cele pentru care cititul este un tărâm puțin cunoscut.Citiți, fetelor, citiți cât puteți de mult, oriunde, oricând pentru că un băiat va fi mult mai atras de o fată care, pe stradă, schimbă paginile unei cărți, decât una care scormonește prin geantă după tubul cu fond de ten.

Un ultim aspect pe care v-aș ruga să nu îl treceți niciodată cu vederea este următorul: niciodată, dar niciodată să nu oferiți băieților totul. În momentul în care le dați tot ce aveți din prima, se vor plictisi repede și vor dori să plece. Monotonia nu este punctul forte într-o prietenie, fie ea de orice fel. Oferiți, iubiți, arătați-vă sentimentele, dar nu uitați – ce e prea mult strică.

Cam asta voiam eu să vă transmit, dar aceste lucruri nu sunt universal valabile, sunt și oameni atrași de opusul a ceea ce v-am descris eu, totul este posibil, nu credeți?

Concluzia? Fiți voi înșivă – încrezătoare, naturale și mereu cu zâmbetul pe buze. Nu veți da niciodată greș așa.

 

6 Comments on Ce văd băieții atractiv la fete?

    • Aici pot sa te contrazic, deoarece exista si vorba aia ca: „frumusetea se naste sub ochii privitorului” conform careia ceea ce tie iti pare „urat”, altuia este posibil sa i se para extraordinar de frumos. 😉

  1. Un om poate parea urat, iar dupa ce il cunosti o sa il vezi mult mai frumos. Si invers, oricat de frumos ar fi, daca are un caracter josnic, il vei privi ca pe un urat. Aparentele înșeală. 🙂

  2. Si toate aceste lucruri doar pentru un simplu baiat..oh,no! nu prea cred! vorbeti de parca noi (femeile) ar trebui sa oferim totul,iar ei nimic..nu prea imi place…dar articolul e frumos scris,bravo! Insa nu exprima intocmai ceea ce o fata ar trebui sa stie despre ‘joaca’ asta dintre baieti si fete..am inteles ideea ca trebuie sa fim naturale si finute si etc ,dar ai scris cam mult despre asta,deja devine plictisitor ,fix ca metaforele alea care duc la o estetizare absurda ..ar fi trebuit sa vorbesti si despre legatura si potrivirea sufletelor,atunci cand vine vorba de o relatie ,si de eforturile AMBILOR parteneri ,despre gesturile marunte care trebuie sa fie facute atat de FETE ,cat si de baieti ..n si n chestii ce puteau umple pagina fara a obosi sau a plictisi cititorul..sau nu stiu ,cu ceva mai nou,ca din astea tot auzim..pupici si astept o evolutie din partea ta ,frumoaso! :*

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.