După articolul precedent legat de această temă, am fost întrebată când voi scrie un articol legat de calitățile pe care trebuie să le aibă un băiat pentru a cuceri o fată. Sinceră să fiu, a trebuit să meditez puțin la această temă, să găsesc puncte de interes comun ale fetelor, pe care un băiat ar trebui să le dețină. Acum, la adolescență, fiecare fată tinde să caute băiatul perfect, ghgkhgcu care să trăiască o poveste unică de dragoste, dar care, până la urmă, e ca toate celelalte. Fiecare adolescentă are un ideal, dar până la urmă toate se opresc la același tipar: băiat drăguț, ușor arogant, care dă impresia de bad boy și care se comportă cu ea ca și cum ar fi angajat-o să îi omoare timpul și nu e mulțumit de prestațiile sale. Țin să menționez și să știți că excepții există și, spre fericirea mea, nu sunt chiar pe cale de dispariție. Mi se pare că tot mai multe fete încep să se trezească din transa ,,băiatul ideal” și încep să caute băiatul care să le iubească. Știți care este problema? Aceștia nu se găsesc Poate într-o zi, toate vor fi așa cum trebuie să fie. Speranța nu trebuie să moară.

Trebuia să vă spun ce văd fetele atractiv la băieți, nu? Ei bine, am să vă spun altceva – ce ar trebui să vadă fetele atractiv la un băiat. Știu că probabil voi descrie un caz ideal, dar aș ruga fetele să se gândească la ceea ce urmează să citească și băieții să ia aminte. Facem așa? După, vedem ce iese.


Ei bine, fetelor le plac (sau ar trebui să le placă), băieții siguri pe ei, dar fiți atenți, dragilor, asta nu implică aroganță și un narcisism exagerat. Știți ce fel de siguranță vreau să scot în evidență: siguranța pe propriile puteri și abilități, încrederea în propriile acțiuni și vorbe. Nimeni nu acuză momentele de slăbiciune ale unui om, dar dacă acestea se transformă din MOMENTE în sesiuni interminabile de plângeri și frici, atunci totul o va lua o întorsătură gravă. Ceea ce am spus se poate interpreta, dar totuși, încercați să înțelegeți ceea ce vreau cu adevărat să spun. Dragii mei, când nu vă deschideți rănile la comandă în fața unei fete și o să îi dați cel puțin impresia că îi este greu să intre în sufletul vostru… ei bine, puteți fi sigur că ați câștigat ceva din atenția ei.

Dragilor, acum vine partea grea. Fetelor le plac băieții deștepți, băieții care citesc și care știu ce vor să facă. Citiți, fiți deștepți și arătaţi-le ce se ascunde dincolo de un păr poate prea mult aranjat. Nu vă lăsați păcăliți de faptul că fața face totul și că toate fetele vor fi topite de un zâmbet drăguț sau de o privire pe furiș. Totuși, fetele ar putea să țină minte aceste două gesturi și să le dea de gândit, dar credeți-mă, o discuție cu adevărat bună pe un subiect interesant. Acest lucru le-ar atrage și mai mult atenție. Privirile și zâmbetele le vor uita, însă felul în care gândiți nu are cum să fie dat uitării.

Probabil toți vă gândiți la problema aspectului. Problema nu este la voi, ci la cei care vă judecă și aici nu vorbesc doar de băieți, ci și de fete. Nu alegem cum să arătăm, alegem dacă ne acceptăm așa sau nu. Totuși, dacă nu ne acceptăm noi, atunci cum să avem pretenția că alții o vor face? Vă asigur, puțină încredere observabilă, o atitudine bună și dezvelirea unui caracter demn de apreciat vă va ridica în ochii fetelor. Sunt convinsă că nu există oameni fără caracter, ci doar oameni care nu și l-au descoperit încă. Vreau să vă spun ceva legat de acest detaliu al aspectului – stilul. Da, intru în superficialitate, dar după cum am spus și în cazul fetelor, și acesta este un detaliu luat în seamă pentru că aspectul face intrarea. Am să vă vând un pont: nu are nicio importanță firma de la care vă cumpărați hainele, nu are importanță cât de mulți bani dați pe ele, ci un aspect îngrijit și atent pot face fetele să își întoarcă privirile după voi. Din păcate, acesta este un aspect mult căutat azi, dar nu avem ce face, ne adaptăm, așa-i? Tot ce trebuie să faceți este să aveți grijă de voi în toate privințele și totul va fi cum vă doriți. Fugiți de fetele superficiale, nu merită efortul, iar acest lucru este valabil și pentru cazul fetelor.

Încă un detaliu destul de important, zic eu, nu oferiți fetelor toată atenția de care dispuneți, le veți face să credeți că le stați pe cap și că le sunteți la picioare, ci oferiți-le atât cât merită. După ce vă veți atașa de ele oferindu-le tot ce veți avea mai bun, e posibil ca ele să se plictisească de toate aceste lucruri și să vă lase cu inima frântă. Iubiți-le cât considerați, dar oferiți-le asta măsurat, nu totul deodată, așa veți epuiza totul. Nu vă oferiți sufletele atât de repede, nici voi și nici fetele nu ar trebui să facă asta. Celălalt se va plictisi repede pentru că nu mai are ce descoperi. Așadar, iubiți-vă în doze mici și aveți grijă de cum vă comportați. Nesimțirea nu e atractivă. Nici aroganța nu este.

Știu că majoritatea lucrurilor țin de superficialitate, dar decât să trăiți alături de o fată  atrasă de un aspect plăcut și niște haine scumpe, mai bine aveți răbdarea de a o găsi pe cea care v-ar iubi cu toate ale voastre așa că vă rog să fiți naturali, să fiți voi înșivă și să nu vă temeți să aveți puțină încredere în voi. Fata care vă este sortită este acolo și vă caută, ajutați-o să vă găsească! 🙂


Eu v-am prezentat câteva lucruri pe care am observat că le caută fetele, dar știți voi… dacă Legile Universului funcționează după legea primordială: Femeile nu știu ce vor., imaginați-vă cum sunt adolescentele. Ele nici nu vor să afle ce vor cu adevărat, așadar aveți răbdare, multă răbdare. Zilele nu intră în sac și, să știți și voi, fetele v-au depășit numeric, deci sigur veți găsi persoana potrivită.

1 Comment on Ce văd fetele atractiv la băieți?

  1. Imi place cum gândeşti. Da într-adevăr poate nici fetele nu ştiu ce vor, mai ales la vârsta adolescenţei. Dar totuşi eu am rămas mereu cu o dilemă la care încerc să găsesc răspuns. Fetele caută anumite calităţi ale băieţilor, cel puţin unele, dar o fată ce face să ii fie plăcută unui băiat? Un zâmbet frumos, o privire atrăgătoare? Eu zic că şi băieţii au dreptul să cunoască faţa adevărată a unei fete, deoarece în mare parte băieţii se îndrăgostesc mai mult de aspectul fizic al fetei, decât de cel moral care este mai important. Dar dilema mea care e, de ce fetele nu îşi descriu gândurile, sentimentele nevoile băieţilor? Sau ele cred că doar băiatului perfect ar trebui să o facă şi cum nu îl găsesc îşi pierd încrederea în băieţi? În scopul ăsta am scris următoarele „Băiatul: Ce-ai păţit? Fata: Nu contează, oricum nu mă înţelegi. Băiatul: Ai încercat măcar să vezi dacă o pot face? ” Poate nici tu nu poţi sã dai un răspuns întrebărilor mele, dar oricum mi-a plăcut şi îmi place despre ce scrii, ţine-o tot aşa!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.