Sincer, ce ne-am face fără PRIETENI?

Dar ştiţi la ce fel de prieteni mă refer? La acei oameni minunaţi care-ţi fac ziua mai frumoasă indiferent de starea pe care o ai, doar cu prezenţa lor. E imposibil să nu ştiţi cu este sau să nu fi simţit măcar o dată că aparţineţi unui grup de oameni cu pasiuni comune, cum sunt revederile cu prieteni vechi pe care abia aştepţi să-i revezi poate luni întregi.

Ghici ce?!perf1

Momentul revederii nu e magic. Nu e nici pe departe minunat sau frumos. Minunat – nici atât!

E un moment perfect! Frumuseţea revederii e incomparabilă. Cum ar fi prieteniile fără revederi? Prieteniile la distanţă sunt mai frumoase. Cele mai frumoase! N-ar exista momente frumoase şi amintiri fără prieteni, fără aceşti oameni.

De unde-am dedus eu toate astea? Dorohoi.

Mulţumim, dragi prieteni! Ne-aţi oferi fericirea supremă în 3 zile.

Nici eu, nici voi nu vom şti când şi unde ne vom revedea, însă de rămân amintirile, fotografiile şi, bineînţeles, visele. N-aş putea uita tot ce aţi făcut şi faceţi în continuare pentru noi. Ne-aţi ajuns la suflet mai repede decât ar fi putut să o facă oricine altcineva.

Ştiţi şi voi cât de dureroase au fost lacrimile despărţirii care încă ne cad de pe obraji în speranţa de a ajunge în inimile voastre, aşa cum munca voastră a ajuns în a noastre.

perf2

Azi şi mâine fac aşa cum spuneţi voi, dar joi eu mă duc acasă la Dorohoi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.