art4Cu o mică-mare întârziere am început să scriu câteva cuvinte despre Marşul pentru viaţă organizat în acest an în 60 de oraşe din România şi două oraşe din Moldova şi anume Orhei şi Chişinău.

Ei bine, ce este acest Marş pentru viaţă? Păi ce să fie? O adunătură de tineri plicisiţi care fac risipă de timp, energie şi hârtie. Oameni care n-au treabă acasă, care n-au teme de făcut, lecţii de învăţat, care n-au gospodării şi case de îngrijit, care n-au copii, care…. ia staţi aşa! Aş zis cineva ceva de copii?

Ei bine, acest marş este un semn de solidaritate pentru toate doamnele şi domnişoarele care au rămas însărcinate şi care nu mai beneficiază de ajutorul familiei, dar care au decis să păstreze copilul. Ele sunt art2îngerii vieţii, persoanele care au ales între a fi criminale şi a fi mame. De asemenea, acest marş doreşte să încurajeze familiile să adopte copiii pe care mamele nu au fost în stare financiar sau psihic să-i crească, dar, cel mai important, este un act impotriva avortului.

Fiecare viaţă este un dar!

Acesta a fost motto-ul acestui marş. În toată România tinerii au susţinut această cauză şi au luat parte la marş pentru a-şi face cunoscută părerea asupra avorturilor.

În Târgu Neamţ, cred eu, am avut parte de cel mai frumos marş la care art1am fost până acum, bine, este şi primul meu marş motiv pentru care este mai special decât toate şi aşa va rămâne. ATOReni, împreună cu părinţi, preoţi şi prietenii noştri de la cele două seminare din judeţ s-au unit şi au făcut ceea ce pentru locuitorii oraşului a apărut drept una dintre cele mai frumoase activităţi făcute de tineri şi cu cel mai bun şi frumos scop.

La urma urmei aşa este, luptăm pentru viaţă. Cei de la ActiveNews au făcut un articol extrem de interesant referitor la procentajele înregistrare de avorturi din ultimii 25 de ani. Vă înden cu această ocazie să mulţumiţi şi voi mamelor voastre că trăiţi.
Revenind la marşul organizat în Târgu Neamţ, pot spune că a fost un adevărat succes, cu un impact pozitiv, mai ales că am avut norocul să dăm peste mulţi părinţi şi chiar şi câţiva viitori părinţi.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.