Mă gândeam zilele trecute la băieții care nu mai suportă mofturile prietenelor lor sau la fetele care simt că iubiții lor nu mai au răbdare și mi-a venit în minte următoarea idee: o scrisoare pentru viitorul iubit al oricărei fete.
P.S.: E un capitol din ,,cum să înțelegi o femeie”.


Scrisoare pentru viitorul meu iubit

 

Dragul meu,

Vreau să știi următoarele lucruri înainte de a ne oferi inimile unul celuilalt. Nu sunt o persoană care este mereu o companie plăcută, am momente și momente, dar nu e mereu vina ta. Uneori e bine să mă lași să-mi rezolv singură problemele, chiar dacă mă voi supăra pe moment. Când îmi va trece, voi realiza cât de mult ți-am greșit și-mi va părea rău. Nu vreau să te rănesc, nici să te îndepărtez. Nu îți cer să mă înțelegi, pentru că, de multe ori, nici eu nu mă înțeleg. Îți cer doar să-ți pui toată răbdarea în joc și, te asigur, vei ajunge cel mai fericit om din lume.

De multe ori, dragul meu, voi avea nevoie de spațiul meu – nu ca să întâlnesc alți băieți, nu aș avea nevoie de alții, ci doar ca să simt că pot fi și independentă, iar tu, la rândul tău, vei primi spațiu. Tot de multe ori, cel mai probabil, voi face crize urâte de gelozie, dar nu pentru că vreau să te controlez, ci pentru că, uneori, nu mai am siguranță. Nu mă consider a fi o persoană de nerefuzat sau un om pe care nu ai cum să îl ignori. Sunt nesigură pe propriile forțe și pe capacitatea de a-ți trezi interesul, nu pe sentimentele tale. Dacă voi fi geloasă, nu va fi pentru că știu că nu vei ține la mine, ci pentru că știu faptul că meriți mai multe decât îți pot eu oferi.

Voi fi și exagerat de protectivă, dar nu tot timpul. Spune-mi când întrec măsura și nu te enerva dacă vreau mereu să știu când ajungi acasă. Voi dori doar să știu că ești în siguranță, nu să te controlez.  Dacă vezi că mă exagerez, comunică, vorbește-mi calm și nu fugi, iar asta va rezolva totul.

Cu dragoste,

                orice fată de pe pământ.

4 Comments on Scrisoare pentru viitorul meu prieten

  1. Răbdarea și libertatea ar fi un mic rezumat a ceea ce ai spus aici. Dar eu te întreb altceva: fetele doresc atenție, doresc să fie ascultate, dar cum poți face să primești mai multă atenție de la ele, să vină și să se consoleze la tine, ea vrând doar să fie ascultată, iar tu fiind un simplu prieten care încearcă doar să ajute și să îi dovedească că poate avea încredere în el?

    • Nu va realiza până când nu va rămâne fără tine, asta e clar. Noi, fetele, așa suntem construite – apreciem după ce pierdem. Încearcă să ai o discuție serioasă, spune-i tot ce ai pe suflet. Uneori ajută, să știi. Pur si simplu rămâi acolo dacă simți asta, iar ea, chiar dacă nu-ți va spune, te va aprecia. Da, e paradoxal, dar depinde de fiecare.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.