Ştiţi melodia de la Holograf ,,Şi băieţii plâng câteodată’’? Cu siguranţă o ştiţi. Ar trebui să mai scrie o piesă intitulată ,,şi băieţii vorbesc despre fete’’. De ce? Pentru că şi băieţii vorbesc despre fete. Bine, presupun că asta ştia toată lumea, însă mare parte din toată lumea asta nu ştie în ce fel şi cum vorbesc băieţii despre fete.

Sincer, la început, credeam că băieţii vorbesc doar despre formele fetelor, despre aspectul lor şi toate cele. Într-un cuvânt, credeam şi eu că băieţii sunt ca doamnele peste care a nins cu ani şi care fac cel mai popular show de bârfe şi critică în materie de modă: radio şanţ! Ei bine, lucrurile nu stau chiar aşa, iar acest lucru mi-a fost demonstrat şi prezentat de către mai mulţi băieţi: atât conştient, cât şi inconştient.

Înainte de orice, nu vreau să par superficială, însă prima impresie o face aspectul fizic, iar acest lucru poate fi recunoscut de absolut oricine. Însă, un băiat cu puţină minte şi nişte suflet, trece repede de aspect şi activează acea parte din creier care-i spune să se uite dincolo de ambalaj. De aici rezultă că… băieţii ţin mult mai mult la comportament, decât la aspect. Când băieţii încep să vorbească despre fete, comportamentul şi trăsăturile de caracter sunt cele mai importante. Băieţii sunt mult mai sensibili decât vor să pară, dar nu în sensul în care suntem şi noi: supărăcios, ci în gusturi. Au gusturi sensibile şi mereu când fac o alegere iau în calcul zeci de mii de detalii şi da. Până şi ei pot fi dezamăgiţi de multe, însă nu mereu se dau pe faţă.

Sfatul meu? Fetelor, aveţi grijă cum vă comportaţi în faţa unui băiat. Cine ştie? Poate un străin de pe stradă vă va fi soţ peste ani de zile şi prima impresie este mereu o comoară.

2 Comments on Şi băieţii…vorbesc despre fete

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.