S-a mai dus un an din viața mea și a fost săracul plin cu de toate. De la bune la rele, de la rele la mai puțin bune și de la bune la și mai bun. Exact ca graficele de profit ale unei firme cu patroni leneși.  Când patronul investește și umblă-n stânga și în dreapta, treaba iese bine și profitul e mare. Când patronului îi crește burtica și forța gravitațională devine și ea mai puternică, patul și o excursie în celălalt capăt al casei sunt binevenite. În ambele cazuri își fură căciula de pe-o parte și și-o pune pe cealaltă. Știți ce nostim arată? Imaginați-vă un om înalt, cu burtă mare, îmbrăcat la costum, căruia dau să îi pocnească câțiva năsturei de la cămasă cu un fes negru și mare pe cap, care-i stă doar pe o ureche. Cam așa a fost și anul meu, doar că nu-i pocneau nasturii la cămașă și își putea închide sacoul.

Odată cu 2016, chiar cu ziua de azi, frumoasa zi a lui 1 ianuarie, blogulețul meu drag și scump face un anișor. Trebuie să pregătesc tortul, să caut o tăviță argintată pe care să pun niște chei, câțiva bănuți, UN PIX ȘI UN STILOU (ca să aibă de unde alege), o carte șiiiii, cam atât. Și am să vorbesc cu nașii să-i dea 5 încercări de a alege. Să fie bogat tot anul și plin de articole. Haha, da! Azi tăiem moțul! Ce-i doresc? Cât mai multe articole bune, cât mai mulți cititori fericiți șiiiii poate mai multă grijă (din partea mea) în ceea ce privește optimizarea și toate celelalte. Păi da, azi facem un an de existență în domeniul blogging-ului, un an în care am învățat atât de multe despre tot ce înseamnă a avea un blog, încât am realizat că știu foarte puține.

Ca să nu vă țin prea mult la vorbă, vă doresc un an exact ca patronul firmei despre care v-am scris mai sus, să fiți frumoși (știu că sunteți, dar așa se ziceeeee), sănătoși și la pungă groși.

Hai să mai trecem un pod!

La mulți ani!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.